Πλατεία Παναιτωλίου 8 , Νέα Ιωνία, Αθήνα 2155559641 & 6976406433 nikoskouzanidis@gmail.com

Ογκολογική χειρουργική

Η χειρουργική ογκολογία είναι ο κλάδος της χειρουργικής που εφαρμόζεται στην ογκολογία. εστιάζει στη χειρουργική αντιμετώπιση των όγκων, ιδιαίτερα των καρκινικών όγκων.

Ως ένας από τους διάφορους τρόπους διαχείρισης του καρκίνου, η ειδικότητα της χειρουργικής ογκολογίας έχει εξελιχθεί σε βήματα παρόμοια με την ιατρική ογκολογία (φαρμακοθεραπεία για καρκίνο), η οποία αναπτύχθηκε από την αιματολογία και την ογκολογία ακτινοβολίας, η οποία αναπτύχθηκε από την ακτινολογία.

Η Ewing Society γνωστή σήμερα ως Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας ξεκίνησε από χειρουργούς που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τον τομέα της ογκολογίας.

Το Complex General SurgicalOncology επικυρώθηκε με πιστοποίηση ειδικού συμβουλίου το 2011 από το American Board of Surgery.

Ο πολλαπλασιασμός των κέντρων καρκίνου θα συνεχίσει να διαδίδει το πεδίο, όπως και οι εξελίξεις στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, την παρηγορητική χειρουργική και τις νεο-ανοσοενισχυτικές θεραπείες.

Επικοινωνήστε σήμερα με τον ιατρό για να μάθετε περισσότερα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επεμβατική τεχνική της ογκολογικής χειρουργικής ή θέλετε να κλείσετε άμεσα το ραντεβού σας με τον ιατρό κ.Κουζανίδη Νικόλαο;